Posts

Mary Kay Gel Semi-Matte Lipstick

Image
Salam semua.... dah tengok video promo lipstik terbaru ni kan?... Memang best sangat lipstik ni tau!
Nak tahu sebab apa Misz suka?


Pertama: Warna Tahan Lama
Ha... anda mesti suka kalau warna lipstick anda tahan lama kan? tapi sayangnya lipstik yang tahan lama dibibir kebanyakkannya mengandungi bahan kimia yang merbahaya... TETAPI dengan menggunakan Teknologi Cushion Matrix, warna akan menyerap pada lapisan bibir anda dan tidak mengeringkan...

Kedua: Melembapkan Bibir
Ramai wanita kat luar sana yang mengadu bila pakai lipstik selalu buat bibir mereka kering dan mengelupas... disebabkan perkara ini, ramai yg avoid pakai lipstik dan lebih selesa pakai lip balm..betul kan?? hehehe.. Sebab itulah lipstik ni ada kandungan minyak bunga matahari dan ester jojoba yang memang dah terbukti sebagai bahan pelembap yang terbaik untuk kulit... Bibir takkan kering dan mengelupas...

Ketiga: Tekstur Selembut Baldu
Pernah rasa tak kain velvet camna? lembut baldu gitukan.. samalah jugak bila pakai lipstik …

PROMOSI HADIAH HARI BAPA

Image
Asdalamualaikum wbt... Ramadhan dtg lg.. moga Ramadhan kali ini lebih bermakna utk anda semua ye...

Bulan lepas macam2 hari kita raikan...
HARI IBU
HARI GURU
HARI JURURAWAT

Bulan Jun pulak tiba lah giliran bapa untuk di raikan... pada yg masih lg tercari2 hadiah apa yg nak diberi sempena hari bapa ni..haaaaa ini nak share ttg promo Cologne Spray plus Cleanser MK Men...

Jarang lelaki dpt hadiah skin care kan? Paling tidak pun masa kahwin dpt skincare jadikan brg hantaran... hehehe

Bau cologne ni mmg wangi..Misz recommend TRUE ORIGINAL Bau maskulin romantik gitu. Kalau yg jenis suka buat aktiviti lasak boleh hadiahkan INTENSITY SPORT COLOGNE.



Kalau berkenan cepat2 roger Misz tau... Setiap tempahan akan dpt brg siap balut dgn kotak hadiah lg...tak perlu pk nak balut macamana, nak deco hadiah macamana... postage free so cepat2 order k...

Hubungi saya : Misz 018 6680844 (SMS/WhatsApp)

Jadual Kelas Rambut, Facial & Makeup Sepanjang April 2016

Personel Makeup Class (PERCUMA) @ Putrajaya 17 Apr, 10pg-12tgh @ Bangi 18 Apr, 9pg-11tgh @ Bangi 19 Apr, 2ptg-4ptg @ Bangi 21 Apr, 2ptg-4ptg @ Bangi 25 Apr, 9pg-11tgh @ Bangi 28 Apr, 9pg-11tgh
Skin Care Class (PERCUMA) @ Kajang 17 Apr, 2ptg-4ptg @ Bangi 18 Apr, 2ptg-4ptg @ Parit Buntar 23 Apr, 10pg-12tgh @ Bangi 25 Apr, 2ptg-4ptg @ Bangi 26 Apr, 2ptg-4ptg
Beginner Makeup Class (RM350) @ Bangi 23 Apr, 10pg-5ptg (Makeup Kit diberikan PERCUMA)
Asas Gunting Rambut Wanita (RM250) @ Bangi 22 Apr, 10pg-5ptg (Hairdressing Kit diberikan PERCUMA)
Mobile Facial Spa Class (RM450) @ Bangi 29 Apr, 10pg-5ptg (Facial Kit diberikan PERCUMA)
Berminat untuk sertai mana-mana kelas, boleh hubungi saya ya... :)

MISLIANOR IBRAHIM Independent Beauty Consultant WhatsApp/SMS 018-6680844 FB: Mislianor Ibrahim IG: Mislianor

CABARAN MAKEOVER - MAKE UP

[Pengumuman!!!]

Saya diberi cabaran utk 'MAKE OVER' seramai wanita yg mungkin bermula dari 29/03/16-30/04/16. Makeover terbaik akan mendapat hadiah Limited Edition!!

Syarat2nya:

1. Anda berada di kawasan Hulu Langat, Putrajaya, Sepang. Yg diluar kawasan sy akan ke tempat anda sekiranya ada ramai yg turut serta dlm satu2 masa)

2. Tiada sebarang caj dikenakan.

3. Tempoh masa makeup hanya 10minit.

4. Natural Look Makeup sesuai dgn "Into the Garden" Collection.

Yg berminat boleh PM or WhatsApps 0186680844

Kelas Mobile Facial Spa PERCUMA

Image
Setiap org perlukan modal untuk berniaga terutamanya WANG. Masa Misz mula berniaga dulu pun Misz keluarkan banyak wang utk hadir ke kelas2 kemahiran.. tuntut ilmu2 kemahiran sebelum mula berniaga. Berniaga tanpa ilmu sama macam merancang utk gagal. Hehehe..

Setelah hampir 5 tahun berniaga..kali ini Misz nak beri peluang pada mereka yg betul2 minat nak berniaga tp tiada WANG utk hadir ke kelas kemahiran facial spa dan belajar buat duit dgn bisnes ini... modal yg diperlukan hanyalah masa & tenaga anda!!!

Misz
018-6680844
FB Page: salun rambut muslimah (Misz Hair Studio)

KELAS MAKEUP FACIAL RAMBUT

WELCOME 2016...
Alhamdulillah kita masih dipanjangkan umur...bernafas di bumi Allah...
Seperti yg Misz inform dalam Fanpage: Salun Rambut Muslimah (Mis Hair Studio), berikut adalah jadual kelas kecantikan dan rambut sepanjang bulan Januari...

Pada yg berminat boleh WhatsApp 018-6680844 or PM kat fanpage or PM kat personal fb Misz: Mislianor Ibrahim k...

Kelas ni based on Siapa Cepat Dia Dapat... Misz tak amik student reramai..paling ramai 6org je utk setiap sesi.. maklumlah kalau reramai jadi tak fokus nanti...

Lipstick Party
@ Bt. Pahat 7 Jan, 8mlm-9.30mlm @ Melaka 9 Jan, 10pg-12tgh
Makeup Class @ Putrajaya 10 Jan, 10pg-12tgh @ Bangi 21Jan, 9pg-11tgh @ Besut 23 Jan, 10pg-12tgh @ Bangi 28 Jan, 9pg-11tgh
Skin Care Class @ Kota Baru 22 Jan, 3ptg-5ptg @ Putrajaya 30 Jan, 10pg-12tgh
Rebonding/Relaxing  @ Bangi 16 Jan, 10pg-5ptg
Asas Gunting Rambut Wanita @ Bangi 22 Jan, 10pg-5ptg
Rawatan Rambut/Kulit Kepala @ Bangi 29 Jan, 10pg-5ptg