Mary Kay Gel Semi-Matte Lipstick




Salam semua.... dah tengok video promo lipstik terbaru ni kan?... Memang best sangat lipstik ni tau!
Nak tahu sebab apa Misz suka?


Pertama: Warna Tahan Lama
Ha... anda mesti suka kalau warna lipstick anda tahan lama kan? tapi sayangnya lipstik yang tahan lama dibibir kebanyakkannya mengandungi bahan kimia yang merbahaya... TETAPI dengan menggunakan Teknologi Cushion Matrix, warna akan menyerap pada lapisan bibir anda dan tidak mengeringkan...

Kedua: Melembapkan Bibir
Ramai wanita kat luar sana yang mengadu bila pakai lipstik selalu buat bibir mereka kering dan mengelupas... disebabkan perkara ini, ramai yg avoid pakai lipstik dan lebih selesa pakai lip balm..betul kan?? hehehe.. Sebab itulah lipstik ni ada kandungan minyak bunga matahari dan ester jojoba yang memang dah terbukti sebagai bahan pelembap yang terbaik untuk kulit... Bibir takkan kering dan mengelupas...

Ketiga: Tekstur Selembut Baldu
Pernah rasa tak kain velvet camna? lembut baldu gitukan.. samalah jugak bila pakai lipstik ni..disebabkan pigmentasi yg kecil dengan gel lut sinar ianya dapat memberikan kesan sapuan yg sangat lembut pada bibir tau...

Keempat: Kurang Kedutan Bibir
Bibir kita semua kan special...ada garisan dan kedutan. kenkadang ada orang yang pakai lipstik selalu tercomot sebab lipstik terkeluar dari garisan bibirlah, ada yang tak full cover bibir lah.. DON'T WORRY... Lipstik ni Full Coverage ok! kalau ada garisan2 deep pada bibir pun boleh cover..tak payah nak gunakan berus lipstik.. So bibir anda boleh nampak cantik dgn sapuan lipstik yg kemas..



Ha... panjang entry kali ni.. berminat nak try warna2 lipstik ni? jom kita set time utk sesi LIPSTICK PARTY.. (ala2 party TUPPERWARE gitu...) mana tahu ada yg berkenan dihati nanti... sesi ini PERCUMA tau! Apa tunggu lagi....

PENTING: Nak Tahu SPECIAL PROMOTION? SMS/WA saya segera.... SELAGI STOK MASIH ADA TAU!!!

Hubungi saya:
MISZ IBRAHIM 018-6680844
Beauty Consultant Anda!



Popular posts from this blog

ALAMAK! ADA KUTU LAH PULAK....

TIPS MENJAGA RAMBUT REBONDING/RELAXING

RAWATAN HERBA RESDUNG TANPA ASAP!!!